Påskekakao

Fyldig kakao, vanilje, seigt marshmallowsskum og ristet kokos - what's not to like?



Oppskrift (1-2 kopper):

1 dl vann
2 dl kokosmelk
1 ss kakao
1/8 ts vaniljepulver
1 klype salt
Steviadråper eller -pulver etter smak
En håndfull lønnesirupmarshmallows
Evt. 1-2 ss gelatin eller kollagenpeptider (for kakao som er snillere mot magen, kan sløyfes) 

+ Bland alle ingrediensene unntatt stevia og marshmallows på middels varme i en kjele. Rør innimellom og pass på at gelatinen er ordentlig oppløst.
+ Ta kjelen av varmen når du syns kakaoen er passe varm, og smak til med stevia.
+ Serveres med marshmallows og drikkes opp mens den fortsatt er varm (ellers stivner marshmallows-skummet på toppen).

God påske fra meg!

10 kommentarer

Anja Karoline

30.03.2013 kl.11:14

ÅHH NAM, SÅ DEILIG!

RisRosOgKlaging

30.03.2013 kl.16:09

Høres himmelsk ut! Jeg har laget meg kakao i dag, og testet ut marshmallowsene, ble veldig godt! Takk for at du delte oppskriften. Har linket deg på bloggen min, på en måte. Håper det er greit!

God påskeaften!

Lovelyliller.com

30.03.2013 kl.17:22

Mmmmmm kakao :D

Ida

30.03.2013 kl.17:37

RisRosOgKlaging: Det er så klart helt greit - kjempehyggelig! :-) Blir så glad når jeg får så god tilbakemelding påoppskriftene mine :-)

Ragnhild

31.03.2013 kl.09:30

Så godt det ser ut!! Jeg tror faktisk aldri jeg har smakt med marshmallows i, men det ser veldig godt og litt amerikansk ut ;)

Helt rart hvor mange ting man tydligvis kan putte gelantin i. Og rart at det nå blir sett på som så sunt. Det minner meg jo bare om de geleaktige platene fra jeg var barn, som jeg elsket å legge i vann for da ble de så morsomme :P

God søndag til deg! klem

Ane

31.03.2013 kl.21:06

Så deilig. Her har det gått mest i fløtekakao de siste gangene - men det ideelle er absolutt mere kokosmelk for min (og magens) del. Takk for oppskrift! Marshmallowsene ser jo bare ut som himmelen selv.

Ida

31.03.2013 kl.21:11

Ane: Fløtekakao er sååå godt! Heldigvis syns jeg at versjonen med kokosmelk også er god - selv om jeg ikke pleide å like kokosmelk noe særlig (liker fortsatt ikke kokosmelksmaken alene).

littespelid

02.04.2013 kl.18:27

:-) den der så helt utrolig god ut

kanskje jeg skal prøve den. Smelter amrsmellowsene dine når de blir varme?

synest du har lagt ut så mange fin inlegg i det siste :-) flink du er

Ida

02.04.2013 kl.18:46

littespelid: Tusen takk! :-) Marshmallowsene smelter i kakaoen, ja. Man må bare passe på å ha varm nok kakao, og ikke ta for mange marshmallows. Kakaoen er forresten supergod med honning eller lønnesirup som søtning i stedet for stevia, greit med litt ekstra flytende kalorier i noen tilfeller ;-)

Une

03.04.2013 kl.15:06

Det kaller jeg ny vri på the good old kakao! Spennans!

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!

Ida

24, Nesodden

Tror på naturlig, ren og næringstett mat som gjør kroppen glad og velfungerende. Liker enkle oppskrifter og kosemat. Oppskrifter uten pasteurisert melk, soya, sukker, gjær og ubehandlet gluten. Tradisjonskost. Alle bilder er tatt av meg om ikke noe annet er spesifisert, og er beskyttet av copyright.







Dette skriver jeg om:
Arkiv:













Blogger og nettbutikker jeg anbefaler:



bloglovin
hits