juni 2011

Rabarbragrøt

Jeg syns det var på sin plass med en rabarbraoppskrift, nå som det er sesong for det. Jeg må si at jeg føler meg heldig som har tilgang på rabarbra fra egen hage, altså! Søtt og syrlig på én gang, og dessuten noe av det sunnest du kan spise til dessert. Nam :-)


(Foto: privat)

Oppskrift (1 liten porsjon):
1 tykk rabarbrastilk
4 små håndfuller sukrin
1/4 ts vaniljepulver
Stevia etter smak
Litt under 1 dl vann
Evt. litt arrowrootpulver, johannesbrødkjernemel e.l. for å tykne grøten 

+ Kutt rabarbraen i små skiver, og kok den opp sammen med sukrin og vann.
+ La det småkoke helt til rabarbraen har blitt til grøt og har ønsket konsistens, rør innimellom.
+ Trekk kjelen av varmen og tilsett vaniljepulver og evt. fiberhusk, og smak til med stevia.
+ Nytes enten varm eller avkjølt, og det er veldig godt med en klatt rømme på toppen.

, Nesodden

Tror på naturlig, ren og næringstett mat som gjør kroppen glad og velfungerende. Liker enkle oppskrifter og kosemat. Oppskrifter uten pasteurisert melk, soya, sukker, gjær og ubehandlet gluten. Tradisjonskost. Alle bilder er tatt av meg om ikke noe annet er spesifisert, og er beskyttet av copyright.







Dette skriver jeg om:
Arkiv:













Blogger og nettbutikker jeg anbefaler:



bloglovin

hits