juni 2011

Rabarbragrt

Jeg syns det var p sin plass med en rabarbraoppskrift, n som det er sesong for det. Jeg m si at jeg fler meg heldig som har tilgang p rabarbra fra egen hage, alts! Stt og syrlig p n gang, og dessuten noe av det sunnest du kan spise til dessert. Nam :-)


(Foto: privat)

Oppskrift (1 liten porsjon):
1 tykk rabarbrastilk
4 sm hndfuller sukrin
1/4 ts vaniljepulver
Stevia etter smak
Litt under 1 dl vann
Evt. litt arrowrootpulver, johannesbrdkjernemel e.l. for tykne grten 

+ Kutt rabarbraen i sm skiver, og kok den opp sammen med sukrin og vann.
+ La det smkoke helt til rabarbraen har blitt til grt og har nsket konsistens, rr innimellom.
+ Trekk kjelen av varmen og tilsett vaniljepulver og evt. fiberhusk, og smak til med stevia.
+ Nytes enten varm eller avkjlt, og det er veldig godt med en klatt rmme p toppen.

, Nesodden

Tror p naturlig, ren og nringstett mat som gjr kroppen glad og velfungerende. Liker enkle oppskrifter og kosemat. Oppskrifter uten pasteurisert melk, soya, sukker, gjr og ubehandlet gluten. Tradisjonskost. Alle bilder er tatt av meg om ikke noe annet er spesifisert, og er beskyttet av copyright.







Dette skriver jeg om:
Arkiv:













Blogger og nettbutikker jeg anbefaler:



bloglovin

hits