Saftig banankake med valnøtter


Banankake med valnøtter:
2 godt modne bananer
3 små egg
4 ss smeltet, kaldpresset kokosolje
3 ss kokossukker
1 ss sukrin/sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver
1/8 ts salt
9 ss arrowrootstivelse (evt. maizena)
5 ss kokosmel
1 ts bakepulver
Kardemomme
Kanel
+ Mos bananene med gaffel til det blir en glatt mos.
+ Bland inn eggene, og deretter resten av ingrediensene.
+ Smak til med krydder.
+ Stekes på 175°C i en liten brødform kledt med bakepapir i ca. 40-60 minutter (kommer an på hvor bred formen er), eller til det ikke sitter igjen deig på en kakenål. Kaken skal stå en god stund, og blir relativt mørk på toppen. Den er dessuten såpass saftig at det er verre om den står for kort enn for lenge. Er du i tvil. så la den stå litt til!
+ Avkjøl kaken helt, og la den gjerne stå noen timer før servering.

Banankake med valnøtter:
2 godt modne bananer
3 små egg
4 ss smeltet, kaldpresset kokosolje
3 ss kokossukker
1 ss sukrin/sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver
1/8 ts salt
9 ss arrowrootstivelse (evt. maizena)
5 ss kokosmel
1 ts bakepulver
Kardemomme
Kanel
+ Mos bananene med gaffel til det blir en glatt mos.
+ Bland inn eggene, og deretter resten av ingrediensene.
+ Smak til med krydder.
+ Stekes på 175°C i en liten brødform kledt med bakepapir i ca. 40-60 minutter (kommer an på hvor bred formen er), eller til det ikke sitter igjen deig på en kakenål. Kaken skal stå en god stund, og blir relativt mørk på toppen. Den er dessuten såpass saftig at det er verre om den står for kort enn for lenge. Er du i tvil. så la den stå litt til!
+ Avkjøl kaken helt, og la den gjerne stå noen timer før servering.